6 Şubat’ta gerçekleşen; 10 ilimizde yıkıma sebebiyet veren depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek için ilk günden beri destekçilerimizle el ele çalışıyoruz. Deprem felaketinin yaşandığı 2. gün itibariyle yaptığımız hızlı organizasyonlarla, öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda 21 Şubat’a kadar bölgeye 7 yardım tırımızı ve 1 kamyonu ulaştırdık.

İlk “AFET YAŞAM DESTEĞİ” YaşaTIR’ımız 7 Şubat’ta Hatay’a, ikinci YaşaTIR’ımız da 9 Şubat’ta Adıyaman’a AY YAPIM ekibiyle ortak ve özverili çalışmalarla ulaştı.

Depremzedelerimizin ısınma ve gıdadan oluşan temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere “AFET YAŞAM DESTEĞİ” YaşaTIR’ımız Muhtaroğlu Holding’in tedariği ve desteğiyle, 8 Şubat’ta Hatay’a, 9 Şubat’ta Kahramanmaraş’a ulaştı.

Teknolojide Kadın Derneği ile dayanışmanın gücüne inanarak “BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ” dedik ve depremzedelerin ısınma, barınma, hijyen ve gıda ihtiyaçlarına yönelik topladığımız yardımları 20-21 Şubat’ta Hatay’a, 3 YaşaTIR’ımızı çıkartarak ulaştırdık.

Bu süreçte yanımızda olan; Ay Yapım’a, Muhtaroğlu Holding’e, Teknolojide Kadın Derneği’ne, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’na, yardımların Hatay’da dağıtımına büyük destek veren PROGEN firmasına ve sahiplerinden Aykut Özbuğday’a, yardımlarımızı ulaştırmadaki lojistik desteğinden dolayı Bera Lojistik’e ve desteklerini bizden esirgemeyen siz değerli bağışçılarımıza en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kansersiz Yaşam Derneği olarak şu ana kadar deprem bölgesinde yaşayan 32 kanser hastası afetzede ailemize “AİLE YAŞAM DESTEĞİ BURSU” sağladık. Aynı zamanda ihtiyaç halinde bu ailelerimizin kıyafet ve gıda ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Burslarımız devam edecektir.

Derneğimize gelen tüm ayni ve nakdi bağışları, İstanbul Valiliği’nin 01.06.2022 tarih ve 235837 sayılı izni ile AFAD ile organize olarak depremzedelere ulaştırıyoruz.

Bu uzun süreçte yardımlarımız sizlerin de desteğiyle hız kesmeden devam edecek.

Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmak için aşağıda bilgileri olan banka hesabımızdan bağışta bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası TL Hesabı

Hesap Sahibi: Kansersiz Yaşam Derneği

Hesap No: 93980560

Hesap Şubesi: 231 – Perşembepazarı

IBAN: TR93 0006 7010 0000 0093 9805 60