Kansersiz Yaşam Derneği’nin düzenlediği gezide Beşiktaşlı çocuklar, “Beşiktaş JK Şeref Turu” kapsamında siyah-beyazlı kulübün tarihini keşfetti.
Minik Kartallar, 19 Ekim’de Beşiktaş JK’nın Vodafone Park’ta hayata geçirdiği “Beşiktaş JK Şeref Turu” etkinliğine katılarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Türkiye’de bir ilk olarak sunduğu bu özel tura katılan çocuklar, siyah-beyaz tarihin dönüm noktalarını yakından görme fırsatı yakaladı. Minik Kartallar, Beşiktaş’ın 114 yıllık tarihinde iz bırakan teknik direktörler, futbolcular, başarılar ve şampiyonluklarla ilgili bilgileri keşfetmenin yanı sıra stadyumun birçok özel bölümünü de gezdi.
Tur kapsamında çocuklar, çim saha, mix zone, yedek kulübesi, basın tribünü, takım soyunma odası, misafir takım soyunma odası, basın toplantı odası ve başkanlık locası gibi alanları ziyaret ederek profesyonel futbol atmosferini yerinde deneyimledi.





