İçeriğe geç

Kansersiz Yaşam Derneği, ESMO 2025 Berlin Kongresi’ne Katıldı

1 dk okuma

Kansersiz Yaşam Derneği, 17–21 Aralık tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen, onkoloji alanında dünyanın en saygın bilimsel etkinliklerinden biri olan ESMO 2025 (European Society for Medical Oncology) Kongresi’ne katıldı.

Dernek adına kongreye Yönetim Kurulu Başkanı Dida Kaymaz ve Genel Müdür Seda Tütüncü katılım sağladı. Uluslararası düzeyde bilim insanları, sağlık profesyonelleri ve sivil toplum temsilcilerini bir araya getiren kongrede kanserin önlenmesi, erken tanı, güncel tedavi yaklaşımları ve hasta yaşam kalitesini artırmaya yönelik yenilikçi çalışmalar ele alındı.

Kansersiz Yaşam Derneği, kongre süresince gerçekleştirilen oturumları takip ederek onkoloji alanındaki güncel bilimsel gelişmeleri yerinde izleme ve uluslararası iş birliklerini güçlendirme fırsatı buldu. 

İş Birliklerimiz ve Partnerlerimiz

İyilik Paylaş, Açık Açık, Help Steps, Adım Adım, Fondazione Umberto Veronesi

Bizden haber almak için kayıt olun!