İstanbul’da tedavisi devam eden çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak amacıyla şiirler okudu, gönüllerince eğlendi.
Kansersiz Yaşam Derneği’nin (KAYD) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Bölümü’nde düzenlediği etkinlikte, Cumhuriyetin 102. yılı coşkusu yaşandı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamasına çocuklar ve ailelerinin yanı sıra başhekim, doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları da katıldı.
Hastanede KAYD’ın yaptırdığı Cahit Kocaömer Oyun Alanı, gönüllülerin desteğiyle balonlar ve Türk bayraklarıyla süslendi.
Çocukların şiirler okuduğu etkinlikte palyaço gösterisi renkli anlara sahne olurken, günün sonunda hep birlikte pasta kesilerek Cumhuriyetin anlam ve önemi bir kez daha vurgulandı.





