Kansersiz Yaşam Derneği olarak, en büyük hedeflerimizden biri hastalığa hiç yakalanmadan, “sağlık bir seçim, kansersiz hayat mümkün” diyebilmek. 

Derneğimiz, kanseri önleme ve sağlıklı yaşam biçimini yaygınlaştırma hedefiyle, MSD Türkiye’nin koşulsuz katkılarıyla yepyeni bir projeye imza atıyor. Ünlülerimizin de gönüllü desteğiyle hazırlanan projede sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı beslenme, spor ve moral-motivasyonun önemi vurgulanıyor.

Kampanyamız ile sağlıklı yaşam tarzını özendirerek herkesin ertelediği ya da farkında olmadan vazgeçtiği ulaşılabilir hedeflerini yeniden ön plana çıkarmayı ve kanseri önlemede yaşam tarzının önemine dikkat çekmeyi hedefliyoruz.

Kansersiz Yaşam hareketimize bireysel katkı sağlayan ünlülerimiz, kanser hastalığıyla mücadele etmiş çocuklarımızla birlikte verdikleri pozlarda, sağlıklı yaşama dikkat çekiyorlar. Ayrıca kendi sosyal medyalarında #gururpozum #kansersizyaşıyorum etiketleriyle paylaştıkları fotoğrafları ile kampanyamızı destekliyor ve herkesi kendi “gurur pozu”nu vermeye davet ediyorlar.

İstanbul’daki billboardlarda da yer alan projemize destek verenler arasında Emre Altuğ, Melis Özer, Berkay Vardar, Dr. Cem Yılmaz, Mert Fırat, Fulya Soybaş, Orkun Ün, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Zeynep Yılmaz, Ece Şirin, Cemil Dinçmen, Onur Tuna, Dida Kaymaz, Gülengül Soytürk, Defne Arlıel Ece Vahapoğlu ve Pelin Erbil bulunuyor.