Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hasta çocuklarımız ve kardeşleriyle birlikte etkinlikler düzenledik.
23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinliği

Derneğimizin Asbaşkanı Gülengül Soytürk aracılığıyla Göktürk Kent Ormanı’nda yer alan Yeni Bir Yaşam Etkinlik Alanı’nda düzenlenen etkinliğe kanser hastası çocuklarımız ve aileleri ile birlikte davet edildik. Toplamda 69 kişinin ağırlandığı etkinlikte ev sahipliği için Yeni Bir Yaşam’a teşekkür sertifikası iletildi.

Oyuncak Müzesi Gezisi

Gençlik Komitemiz ve hastane personelimiz Sevdegül Özkan ve Emine Amanet ile birlikte 6 kanser hastası çocuğumuz, 28 Nisan’da, Sunay Akın’ın kurucusu olduğu İstanbul Oyuncak Müzesi gezisine götürüldü. Annelerinin de eşlik ettiği çocuklarımızla önce müze gezildi, ardından onlara özel düzenlenen atölyede keyifli bir boyama etkinliği gerçekleştirildi.
Bu etkinliği destekleyen Hakan Sertbakan ve İstanbul Oyuncak Müzesine çok teşekkürler.

Online Kutlama Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı kutlaması için, Azerbaycan’dan gönüllülerimiz Zarife Eliyeva Okulu’nun öğrencileri ve öğretmeni ile 15 Nisan’da online bir etkinlik yapıldı. Gençlik komitemizin de katıldığı bir saatlik etkinlikte, Ümraniye Hastanesi ve Sarıyer Etfal Hastanesi’nde tedavi alan çocuklarımızla karşılıklı Türkçe şiir ve çocuk şarkıları söylendi.